SPgŠ a SOŠS Mladá Boleslav

Přijďte nahlédnout do naší školy, na vlastní oči se přesvědčit, že prostředí ve škole je bezpečné, přívětivé a příjemné.

Přijďte se přesvědčit, že naše škola nabízí výborné podmínky pro kvalitní výuku v multimediálně vybavených učebnách. Rádi Vás v naší škole přivítáme v těchto termínech:

Dny otevřených dveří – 12. 10.,

25. 10., 16. 11., 10. 12. a 23. 1. – vždy od 9.00 do 16.30 hodin.

Zažijte jedinečnou atmosféru moderních forem středoškolské výuky, přátelské komunikace a nadstandardního technického vybavení odborných učeben a profesionálních studií.

Můžete nás navštívit individuálně s rodiči. Můžete ale také přijít s celou svojí třídou na “Den na střední škole”, při němž se seznámíte se všemi provozy a budete mít možnost si prakticky vyzkoušet odborné činnosti v televizním či rozhlasovém studiu, cukrářské, pekařské či lahůdkářské dílně nebo v designérském ateliéru. Představíme vám i nejaktuálnější novinky v přijímacím řízení.

Zveme vás i na Přijímačky nanečisto z českého jazyka a matematiky, a to 16. listopadu nebo 23. ledna. Začínáme vždy ve 13.00. Přihlásit se můžete na e-mailu:

Pro obor Předškolní a mimoškolní pedagogika navíc nabízíme Přijímačky nanečisto z TV, VV a HV, a to 6. února od 8.00 hodin. I na tuto akci je třeba se přihlásit na e-mailu:

Rádi vás v naší škole přivítáme. 🙂