Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Já jsem na Karmeli studovala obor cukrář v roce 2014-2017, a byla to ta nejlepší moje volba a taky jediná. Když jsem se hlásila na střední školy, měla jsem jednu jedinou přihlášku a ta byla na Karmel, protože to byla jediná škola, na kterou jsem chtěla. Jsem za to hrozně rada, že jsem si zvolila tuhle školu. Dělala jsem to, co mě hrozně moc baví. Byla to úžasná zkušenost, která mi ukázala, že jsem na něco šikovná a to díky naši paní učitelce mistrové Aleně Novákové , která mě a moji třídu naučila spoustu věcí. Vždy, když byla soutěž, které jsme se zúčastnily, měly jsme super výsledky. Vždy to bylo díky podpoře naši školy. Také děkuji za podporu ze strany učitelů a našeho skvělého pane ředitele, který vždy k žákům měl vztah, co byl přísný, ale kamarádský a zároveň rodičovský. V současnosti dělám práci mimo obor, ale stejně ke svému oboru neustále vracím. Miluju cukrařinu. Sice pracuji už třetím rokem v parfumerii Douglas, a jsem tu hrozně spokojená, ale na školu vždy vzpomínám a mrzí mě, že ty 3 roky školy hrozně rychle utekly. Prostě mám na školu skvělé vzpomínky, které jsem musela napsat. Děkuji za ty roky co jsem tam byla.
Právě čtete
Další rubriky
Novinky
Přijímací řízení
Nejnovější články
Učitel/ka informatiky a ekonomiky
17. 9. 2024Učitel/ka biologie
17. 9. 2024Zahájení školního roku 2024/25
19. 8. 2024Slovo ředitele ke konci školního roku
28. 6. 2024Vyřazení absolventů učebních oborů 2024
25. 6. 2024