SPgŠ a SOŠS Mladá Boleslav

Aktualizováno 15. 4. 2024

V  tuto chvíli budeme všichni čekat na výsledky JPZ. Výsledky budou zveřejněny 15. května 2024 zde na našem webu (nový článek). V případě dotazů a nejasností se nás nebojte kontaktovat (telefonicky či mailem). Hodně štěstí. 🙂

 

V pátek a v pondělí proběhne v naší škole “Jednotná přijímací zkouška” z českého jazyka a z matematiky – začínáme v 8.30 hodin. Přijďte včas – nejpozději v 8.10 hodin. 

Po příchodu do budovy školy vám na recepcích školy sdělíme, ve které části budovy najdete vaši učebnu. Na každém patře budou k dispozici cedule se šipkami k učebnám.

Pokud budete mít jakékoli přání, neváhejte se obráti na zaměstnance školy. 🙂

Hodně štěstí. 🙂 Štefan Klíma, ředitel školy

Na středu od 12.00 hodin  vyhlásil ředitel školy náhradní termín školní části přijímacích zkoušek – pro všechny obory.

Vážená uchazečko, vážený uchazeči, vážení rodiče, dnes jsme zaslali na všechny e-maily  uchazečů pozvánky na školní část přijímacích zkoušek v tomto znění:

     zveme vás na školní část přijímacích zkoušek oboru ……

Termín:                          … března 2024    v … hodin  

Dodržte prosím přesně čas příchodu (škola je otevřená od 6.00 hodin)

S sebou:                         …..

V průběhu dne je možné ve školním bistru zakoupit nápoje a občerstvení.

Po příchodu do budovy školy se zaregistrujete na recepci, kde vám bude sděleno, do jaké části školy se přesunete. K dispozici dostanete i plánek budovy. Po celou dobu přijímací zkoušky bude každé skupině žáků k dispozici průvodce. Nemusíte se tedy ničeho obávat.

Čekajícím rodičům bude vyčleněný prostor – i oni si budou moci zakoupit např. kávu, nápoje…

Vzhledem k vysokému počtu přihlášek na naši školu není možné měnit termíny školní části přijímacích zkoušek.

Pokud jste podali papírovou přihlášku (netýká se přihlášek podaných v Dipsy), potvrďte prosím přijetí této zprávy na mail – do předmětu napište jméno a příjmení uchazeče a obor, na který se hlásíte. Potvrzení zašlete do 24 hodin.

Hodně štěstí. 😊

Mgr. Štefan Klíma, ředitel školy

Termín, čas a další specifikace najdete v e-mailu. Uvedený čas je nejzazší pro registraci na recepci školy. Přijďte raději dříve. 

Pokud e-mail ve své schránce nevidíte, prohlédněte například i složku SPAM. E-mail jsme dnes zasílali z našeho oficiálního: